I behov av professionell städutrustning?

Kontakta oss idag! Hos oss kan du hyra allt du behöver vid städning!

Uthyrning

Intresserad av att hyra professionell städutrustning? Kontakta oss via formuläret på sidan så återkommer vi så snart vi kan.

 

Textilvårdsmaskiner

Textilvårdsmaskiner är det perfekta verktyget för dig som vill rengöra stora mattor, heltäckningsmattor eller entrémattor. Våra maskiner är kvalitetsmaskiner som används av proffs över hela landet. Kontakta oss om du vill ha mer information

 

Skurmaskiner

För dig som ska skura och göra rent stora golvytor är en skurmaskin det bästa för dig. En skurmaskin gör jobbet snabbare och bättre, samt tar död på alla bakterier. Kontakta oss om du vill få mer information.

 

Ångtvättar 

En ångtvätt är det bästa sättet att göra rent gardiner, tyger och andra textilier som inte är jobbigt att montera ned. 

 

Dammsugare

Det är skillad på dammsugare och dammsugare, vill du ha ordentligt rent efter en stor fest eller evenemang så behöver du en bra dammsugare. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Försäljning

I samband med att du hyr städutrustning kan du passa på att köpa med professionell städkem och papper. Vi säljer städkem som verkligen gör rent och fungerar. Om du behöver stora partier papper så har vi det bästa på marknaden. Vi är återförsäljare av både Tork och Katrin. 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor gällnade våra maskiner och redskap,

Textilvårdmaskiner
Skurmaskiner
Ångtvättar
Dammsugare