Vi hjälper dig med allt från städ till att klä julgranen

Anlita oss om du behöver städning, fönsterputs eller andra tjänster.
Vi jobbar med total diskretion.

Städning

Vi vill ge dig mer tid och ork i vardagen, enkelt och tryggt. Du får ett eget städteam, samma välbekanta ansikten som städar varje gång och som kan ditt hem och dina önskemål.

Fönsterputs

Vi putsar fönster hos både privatpersoner och företag. Vår personal har stor vana och erfarenhet av fönsterputsning och vet hur man får alla olika typer av fönster rena och fina på ett skonsamt sätt.

Övriga tjänster

Bl Industri & Privatstäd kan du kontakta om du vill att vi ska göra ditt hem redo för en fest eller högtid. Vi pyntar granen, slår in presenter och mycket mer. Kontakta oss om du har några funderingar.

Städning för dig som privatperson

Bl Industri & Privatstäd grundades för 15 år sedan och har under åren hjälpt otaliga privatpersoner och företag att få en bättre miljö i hemmet eller på kontoret. Vi har vårt huvudkontor i Söderåkra men är verksamma i hela Torsås kommun. Vi tar även uppdrag i stora delar av Kalmar med omnejd.

 

Har ni några frågor kontakta oss! 

Kontakta oss idag!

Företags information

© Bl Industri & Privatstäd AB

Törnlycke 120
385 50 SÖDERÅKRA

Org.nr: 559395-4976

Bankgirot: 5944-1584

Kontakta oss

070-94 218 79

bl.stadpartner@telia.com

Öppttider: Mån - Fre:  06:00 - 20:00

 

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bl Industri & Privatstäd aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bl Industri & Privatstäd.