Er städfirma som erbjuder helhetslösningar

Vi erbjuder allt från kontorstädning anpassade efter era behov till personal till lunchserveringar. Vi erbjuder också vaktmästare till era lokaler.

Allt inom städ för företag

 Vi utför både städning vid ett enskilt tillfälle, kanske för ett event i en nyöppnad butikslokal eller byggstädning inför inflyttning eller öppning. Vi gör även regelbunden städning av lokaler anpassade efter behov och säsong.

Anlita en erfaren Vaktmästare

Letar ni efter en vaktmästare till er fastighet/fastigheter. Då kan ni anställa en via oss. Vi ser till att en person finns på plats som hjälper er med allt från installation / service till hantering av närliggande grönområden. 

Övriga tjänster

Vi kan anpassa oss efter era önskemål. Är ni i behov av personal till er cafeteria eller restaurang? Då kan ni anlita oss så ser vi till att allt fungerar som det ska. Allt från matlagning till servering om service. Kontakta oss så kommer vi fram till en lösning som passar.

Flytthjälp

Ska ni byta lokaler och behöver hjälp med flytt? Vi har erfarenheten som behövs för att anordna flyttar av hela företag. Kontakta oss så hjälper vi er. Vi tar allt från 

  • Packning
  • Organisering
  • Städning före och efter
  • m.m.