Professionell kontorsstädning

Kontakta oss om du behöver någon som hjälper er med städningen.

Vi anpassar våra städtjänster efter era behov

Vi på Bl Industri & Privatstäd har erfarenhet av städning av större företagslokaler såsom seniorboenden, förskolor, skolor, butikslokaler och hotell. Vi utför både städning vid ett enskilt tillfälle, kanske för ett event i en nyöppnad butikslokal eller byggstädning inför inflyttning eller öppning. Vi gör även kontinuerlig städning av olika typer av större företagslokaler och arbetar bland annat dagligen på både hotell och behandlingshem i och runt om Uppsala.

 

Kontinuerlig städning av företagslokaler

Kontakta oss på 070-94 218 79 eller bl.stadpartner@telia.com om ni är intresserade av en offert för kontinuerlig städning av lokaler eller hotellstädning. Berätta hur stort det är, hur ofta ni har tänkt er och vad det är för typ av verksamhet. Vi kommer ut och tittar på lokalerna tillsammans och går igenom vad som ska göras.

Navigering

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om våra städtjänster passar era behov.

Kontakta oss

Företags information

© Bl Industri & Privatstäd AB

Törnlycke 120
385 50 SÖDERÅKRA

Org.nr: 559395-4976

Bankgirot: 5944-1584

Kontakta oss

070-94 218 79

bl.stadpartner@telia.com

Öppttider: Mån - Fre:  06:00 - 20:00

 

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bl Industri & Privatstäd aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bl Industri & Privatstäd.