Professionell Byggstäd

Kontakta oss om ni är i behov av byggstäd.

Byggstädning efter renovering

Efter en ombyggnation eller renovering behövs en grundlig städning för att få bort allt byggdamm. Byggdamm lägger sig ofta i hela bostaden och kryper in i springor och vrår. Vi erbjuder en omfattande byggstäd där även fönsterputsning ingår. Vi utför byggstädningar hos privatpersoner och företag i Kalmar med omnejd. För att du ska känna dig helt nöjd med städningen har vi en kvalitetsgaranti som innebär att vi alltid kommer tillbaka om det är något i städningen som du inte är nöjd med.

 

Byggstädning för nyproduktion

Vi städar även nybyggda villor, flerbostadshus och fastigheter. Städning efter nyproduktion kan du boka både som företag och som privatperson. Vi har erfarenhet av både mindre och större projekt och kan även erbjuda extra tjänster såsom grovstädning under byggets gång, Bortforsling av byggskräp och uthyrning av entrémattor till byggföretag. För städning av nyproduktion offereras pris beroende på projektets omfattning så hör av er till oss och berätta mer om ert bygge!

Du får ett fast pris redan vi bokning. Hör av dig via mail eller telefon om det gäller en mer omfattande renovering där mer än en vanlig byggstädning kan behövas så hjälper vi dig! 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande byggstädning.

Kontakta oss Släp