Professionell kontorsstädning

Kontakta oss om du behöver någon som hjälper er med städningen.

Vi anpassar våra städtjänster efter era behov

Tycker du att det skulle vara skönt att slippa dra runt dammsugaren, svabba golv, skura badrummet och kämpa med allt annat som behöver göras rent - om och om igen? Låt då oss göra jobbet istället – vi älskar att städa och har så gjort i över 15 år.

 

Om du anlitar Bl Industri & Privatstäd kan du vara säker på att du gjort rätt val. Vi satsar på våra medarbetare och ser till att alla har bra arbetsvillkor, är miljöcertifierade och har många, många nöjda kunder. 

 

Boka redan idag så kan du snart slå dig ner i ditt välstädade hem!

 

Vi städar när behövet är som störst

En riktig storstädning gör rent på djupet och i alla skrymslen och vrår. När dina lokaler storstädas regelbundet blir vardagsstädningen så mycket mer effektiv och dina lokaler håller sig riktigt rena och fräscha. När du anlitar oss på blstad.se får du miljöcertifierad storstädning av högsta kvalitet och fönsterputsning ingår utan extra kostnad.

privatstäd

Navigering

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om våra städtjänster passar era behov.

Kontakta oss

Företags information

© Bl Industri & Privatstäd AB

Törnlycke 120
385 50 SÖDERÅKRA

Org.nr: 559395-4976

Bankgirot: 5944-1584

Kontakta oss

070-94 218 79

bl.stadpartner@telia.com

Öppttider: Mån - Fre:  06:00 - 20:00

 

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bl Industri & Privatstäd aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bl Industri & Privatstäd.